Følg os på Facebook

Tilbud

Pashmina sjaler

Lækre pashmina sjaler i ægte cashmere er den ultimative luksus som du kan forkæle dig selv med. De er florlette og ultroligt bløde, og fås i utallige forskellige vævemønstre og mange forskellige farver. Et smukt cashmere sjal er nemt at style og giver dit outfit et ekstra pift. Om det er ensfarvede eller ternede, så har vi et som passer til dig. Vores udvalg er bredt så der er helt sikkert et pashmina sjal som vil passe til din stil fra vores lækre sortiment. De kan bæres både sommer og vinter.

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.

Pashmina tørklæder og sjaler i ren cashmere

Cashmere er ren luksus. Alle vores pashmina sjaler er er fremstillet af nepalesiske kunsthåndværkere som benytter sig af århundrede gamle væveteknikker. Vores sjaler er vævet af det fineste garn, som er for skrøbeligt til maskinvævning, hvorfor alle sjaler er håndvævede. Resultatet er uovertrufne bløde og lette sjaler, som er eftertragtede over hele verden. Læs mere om hvordan vores sjaler fremstilles.


Håndvævede pashmina sjaler

Vævning af pashmina sjalerPashmina sjaler og tørklæder er en alsidig accessory til enhver lejlighed, og et must i enhver garderobe, som du kan have glæde af i lang tid. Det er den perfekte finish til ethvert outfit. Et sjal af høj kvalitet vil derfor være en god investering du kan have glæde af i mange år.

Du vil føle dig lige så godt tilpas som du ser ud, da cashmere er den fineste uld i verden. 

Vi har pashmina sjaler og tørklæder i forskellige kvaliteter og vævemønstre. Fælles for dem alle er at de håndvævede i cashmere. Alle vores pashminaer kan benyttes som både tørklæde og sjal.

På billedet ses en af de væve hvor vores ternede pashmina sjal i fire farver bliver fremstillet.

Læs mere om pashmina i vores pashmina guide

Leveringsgaranti

Vi er lagerførende i mange farver og varianter, og annoncerer udelukkende med varer som er på lager. Derfor kan vi altid afsende varen med det samme, så du har den efter 1 - 3 hverdage.

Kvalitetsgaranti

Vores tørklæder og sjaler er førsteklasses kvalitet. Vi kan stå inde for vores produkter, og handler kun med producenter vi kender og stoler på. Luksus til en god pris.

Tilfredshedsgaranti

Er du mod forventning ikke tilfreds med varen, tilbyder vi gratis ombytning og returnering. Du skal blot henvende dig til kundeservice så modtager du en pakkelabel. Elsk det, eller returner det!

Tryghedsgaranti

Er du utryg ved at handle på Internettet? Det har vi fuld forståelse for. Derfor tilbyder vi fakturabetaling, så du først betaler når varen er modtaget.