Pashmina sjaler

Lækre pashmina sjaler i ægte cashmere er den ultimative luksus som du kan forkæle dig selv med. De er florlette og ultroligt bløde, og fås i utallige forskellige vævemønstre og mange forskellige farver. Et smukt cashmere sjal er nemt at style og giver dit outfit et ekstra pift. Om det er ensfarvede eller ternede, så har vi et som passer til dig. Vores udvalg er bredt så der er helt sikkert et pashmina sjal som vil passe til din stil fra vores lækre sortiment. De kan bæres både sommer og vinter.

De fleste af vores sjaler måler 200 x 70 cm hvilket gør dem velegnede som både tørklæde og sjal. Selvom de er tynde og lette giver de stadig varme, da cashmere fibrene stammer fra de hårdføre geder som lever i Himalaya bjergene hvor det kan blive ned til -40 grader om vinteren.

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.

Pashmina tørklæder og sjaler i ren cashmere

Håndvævede sjalerCashmere er ren luksus. Alle vores pashmina sjaler er er fremstillet af nepalesiske kunsthåndværkere som benytter sig af århundrede gamle væveteknikker. Vores sjaler er vævet af det fineste cashmere garn, som er for skrøbeligt til maskinvævning, hvorfor alle sjaler er håndvævede. Resultatet er uovertrufne bløde og lette sjaler, som er eftertragtede over hele verden. Læs mere om hvordan vores sjaler fremstilles.

Forkæl dig selv eller en du holder af med den ultimative accessory. Vævet på antikke indiske væve af dygtige kunsthåndværkere, så fine og lette at du ikke ænser du har dem på. CASHMERE CULTUREs designs er inspireret af traditionelle mønstre og stilarter fra vævningens historie. Ved at tage det bedste fra før og nu, får du et produkt med med reference til fortiden, men som fremstår moderne og nutidig.

Den cashmere som anvendes til vævning af sjalerne kommer fra geder i Indre Mongoliet hvor man finder de tyndeste og længste uldfibre. Ulden her er også hvidere som giver et bedre resultat ved farvning. Forkæl dig selv med ægte pashmina tørklæde.

Alle vores produkter er fremstillet uden brug af børneabejde, og vores cashmere fra Consinee Group er OEKO-TEX certificeret.


Håndvævede pashmina sjaler

Vævning af pashmina sjalerPashmina sjaler og tørklæder er en alsidig accessory til enhver lejlighed, og et must i enhver garderobe, som du kan have glæde af i lang tid. Det er den perfekte finish til ethvert outfit. Et sjal af høj kvalitet vil derfor være en god investering du kan have glæde af i mange år.

Du vil føle dig lige så godt tilpas som du ser ud, da cashmere er den fineste uld i verden. 

Vi har pashmina sjaler og tørklæder i forskellige kvaliteter og vævemønstre. Fælles for dem alle er at de håndvævede i cashmere. Alle vores pashminaer kan benyttes som både tørklæde og sjal.

På billedet ses en af de væve hvor vores ternede pashmina sjal i fire farver bliver fremstillet.

Læs mere om pashmina i vores pashmina guide

Moderne design - traditionelt håndværk

CASHMERE CULTURE har fusioneret moderne design og teknik med gamle håndværksmæssige traditioner. Vi har således taget det bedste fra fortiden og ført det ind i nutiden.

Vores garn er spundet med moderne spindingmetoder da det giver et mere holdbart og ensartet resultat. Herfra foregår produktionen nænsomt ved håndkraft.

På antikke indiske væve fremstilles sjalerne med garn så tyndt at det ville knække i maskinvæve. Vores tyndeste sjaler vejer blot 40 g pr. kvm. Så let du ikke ænser du har det på.

Kompromisløs kvalitet

Kvaliteten af et cashmere sjal afgøres af mange faktorer, men det hele starter med ulden. Cashmere kommer fra cashmeregedens fine underuld som med sine tynde og lange fibre udgør fundamentet for vores sjaler.

Vævningen udføres af dygtige vævere med mange års erfaring, som sikrer en førsteklasses kvalitet og ensartet produktion. Alle sjaler gennemgår en manuel kvalitetskontrol efter hvert led i produktionen.

Ved at anvende de bedste materialer og teknikker sikrer vi et produkt som har en lang holdbarhed, og som du derfor kan have glæde af i mange år. Husk at ægte cashmere bliver smukkere med tiden.

Vores designs er nyfortolkninger af traditionelle mønstrer og stilarter. Ved at tage det bedste fra før og nu, får du et produkt med et moderne udtryk med reference til fortiden.

Bæredygtig produktion

Det er vigtigt for os at de produkter vi fremstiller ikke tærer unødigt på jordens ressourcer og samtidig bidrager positivt til lokalsamfundet hvor de bliver produceret.

Når du køber et sjal fra Cashmere Culture får du ikke blot et unikt håndlavet produkt, men du er også med til at sikre varige arbejdspladser i Nepal til gavn for landets udvikling.

Produktionen af et enkelt sjal tager ca. 2 arbejdsdage og involverer mange hænder. Alt foregår ved håndkraft og ud over strygning anvendes ingen elektricitet. Vi gør naturligvis ikke brug af børnearbejde.

Vi håber du vil sætte pris på vores produkt. Mange har gjort sig umage for kunne tilbyde dig det ypperste indenfor tekstildesign.