Tilbud

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.

Silketørklæder 26 varer

Silketørklæder er en klassiker når det kommer til accessories. Et silketørklæde eller silkesjal findes i utallige størrelser og mønstre. Fælles for dem alle er at de kan pifte ethvert outfit op. Om det er til en festkjole eller et mere casual tøjvalg, vil silketørklædet tilføre din fremtoning noget stil og klasse.

Tørklæder af silke

Silke er et stof som er utroligt behageligt stof at have på. Silke har temperaturregulerende egenskaber, så det køler når det er varmt og varmer når vejret er koldt. Et tørklæde af silke er derfor et ideelt sommertørklæde. Da silkestof er meget smidigt er det velegnet til fremstilling af tørklæder.

Silketørkæderne hos PashminaWear er nøje udvalgt, og alle fremstillet af den fineste silke. Vi har både tørklæder af ren silke men også blandinger med uld og cashmere.

pr. side
Viser 1 - 21 af 26 resultater

Silketørklædet som accessory

Silketørklædet er en accessory som altid signalerer stil og klasse. Et tørklæde af ægte silke er den ultimative luksus hvis du vil forkæle dig selv eller en du holder af. Silken udmærker sig ved sin glans som giver et smukt genskin når lyset falder på det. Nogle tørklæder består af en blanding af silke og andre materialer som f.eks. cashmere uld. På den måde kombinerer man de to materialers egenskaber så man både får cashmere uldens blødhed og silkens fine glans.

Silke

Silke er en fiber ligesom uld og bomuld med en diameter på bare 10 mikrometer. Silkefibrene er filamentfibre i modsætning til f.eks. uld, dvs. at en enkelt silkefiber er meget lang - op til 1600 meter kan der udvindes af en enkelt kokon. Silken oprulles og spindes til garn hvor flere silkefibre snoes sammen til et garn.

Det meste silke væves til smukke stoffer. Det kan være på håndvæve eller maskinvæve, hvor silken f.eks. væves til tørklæder som vores indiske silketørklæder.

Vidste du at:

  • Silke kan absorbere fugt svarende til 30% af sin vægt?
  • Silkens brudstyrke er lige så stærk som stål?
  • En silkelarve kan producere op til 15 meter fiber i minuttet?
  • En silkelarve spiser 40.000 gange sin egen vægt fra den fødes til den forpuppes?