Silketørklæder 30 varer

Silketørklæder er en klassiker når det kommer til accessories. Et silketørklæde eller silkesjal findes i utallige størrelser og mønstre. Fælles for dem alle er at de kan pifte ethvert outfit op. Om det er til en festkjole eller et mere casual tøjvalg, vil silketørklædet tilføre din fremtoning noget stil og klasse.

Tørklæder af silke

Silke er et stof som er utroligt behageligt stof at have på. Silke har temperaturregulerende egenskaber, så det køler når det er varmt og varmer når vejret er koldt. Et tørklæde af silke er derfor et ideelt sommertørklæde. Da silkestof er meget smidigt er det velegnet til fremstilling af tørklæder.

Silketørkæderne hos PashminaWear er nøje udvalgt, og alle fremstillet af den fineste silke. Vi har både tørklæder af ren silke men også blandinger med uld og cashmere.

pr. side
Viser 1 - 21 af 30 resultater

Silketørklædet som accessory

Silketørklædet er en accessory som altid signalerer stil og klasse. Et tørklæde af ægte silke er den ultimative luksus hvis du vil forkæle dig selv eller en du holder af. Silken udmærker sig ved sin glans som giver et smukt genskin når lyset falder på det. Nogle tørklæder består af en blanding af silke og andre materialer som f.eks. cashmere uld. På den måde kombinerer man de to materialers egenskaber så man både får cashmere uldens blødhed og silkens fine glans.

Hvad er silke?

Silke er en fiber ligesom uld og bomuld med en diameter på bare 10 mikrometer. Silkefibrene er filamentfibre i modsætning til f.eks. uld, dvs. at en enkelt silkefiber er meget lang - op til 1600 meter kan der udvindes af en enkelt kokon. Silken oprulles og spindes til garn hvor flere silkefibre snoes sammen til et garn.

Det meste silke væves til smukke stoffer. Det kan være på håndvæve eller maskinvæve, hvor silken f.eks. væves til tørklæder som vores indiske silketørklæder.

Vidste du at:

  • Silke kan absorbere fugt svarende til 30% af sin vægt?
  • Silkens brudstyrke er lige så stærk som stål?
  • En silkelarve kan producere op til 15 meter fiber i minuttet?
  • En silkelarve spiser 40.000 gange sin egen vægt fra den fødes til den forpuppes?

Hvis du skal ud og have nyt accessoires i form af et tørklæde, er der ingen tvivl om, at et silketørklæde er det sikre valg at gå med. Her er du sikret en behagelig kvalitet, som gør det til en fornøjelse at have på i din daglige gang. Ydermere kan du med garanti finde et, som passer perfekt ind i din smag. Tørklæder af silke kommer i en række forskellige farver, mønstre og stile; så det er bare med at komme i gang.

 

Et oplagt gavevalg

 

Hvis du skal forkæle en, som du holder af, så er et tørklæde af silke et godt valg. Her er du nærmest sikret, at modtageren vil åbne din gave med et stort smil. Hvem kunne ikke tænke sig et nyt silketørklæde? Uanset om det er til jul, fødselsdag eller blot en tilfældig gave for at forkæle en, du holder af.

 

Udover at være en gave i sig selv, kan du også tilpasse gaven ud fra modtagerens personlighed; og derved gøre gaven mindre materialistisk og mere personlig. På den måde kan du bringe et endnu større smil frem hos modtageren.

 

Kig dig omkring i vores brede udvalg af forskellige tørklæder af silke. Vi har en række forskellige varianter, farver og mønstre i vores udvalg, som du kan kigge på og blive forelsket i. Vælg derfor lige det, som passer perfekt til dig eller til modtageren, som er så heldig at få det som gave. Du får ydermere dit tørklæde leveret hurtigt, så du ikke skal gå og vente i spænding på at modtage dit nyeste input til din garderobe.

I vores udvalg finder du over femogtyve forskellige former for silketørklæder, som du kan vælge mellem. Her kan du finde lige det tørklæde, der passer til dig og din stil.