Plaider og tæpper 20 varer

Plaider og tæpper i cashmerePlaiden giver dit hjem et luksuriøst touch med sin uimodståelig bløde og lækre overflade. Sirligt fremstillet af førsteklasses garn og vævet på autentiske håndvæve efter gamle traditioner.

Vores håndvævede plaider er fremstillet af cashmere og uld i to farver. Når de to farver væves sammen giver det en smuk melange effekt. Med en plaid i cashmere får du en unik og luksuriøs dekoration til hjemmet. En plaid kan dog bruges til andet end boligindretning af stuen eller soveværelset, det er også en lækker accessory du kan pakke dig ind i på de kølige vinteraftener.

Vores plaider og tæpper er fremstillet af 100% naturmaterialer - fortrinsvis cashmere. En plaid af cashmere er lun men også tilpas luftig til at man kan ånde igennem den.

Yderligere information om cashmere

Viser 1 - 20 af 20 resultater

Plaid eller tæppe

Hvad er det nu lige forskellen på tæppe og plaid er? Ordet plaid, kommer oprindeligt fra det gæliske ord plaide som betyder tæppe af uld. Tæpperne hørte til den skotske dragt og var vævet med den enkelte klans karakteristiske tern. Herfra kommer ordet klantern. Senere finder ordet anvendelse for uldne tæpper, oftest med frynser.

Ordet tæppe refererer til et stort stykke tekstil af uld eller lignende materiale. Tæppet anvendes typisk som dække på en seng eller sofa. Normalt er tæppet derfor stort nok til at kunne dække en seng eller sofa, hvor en plaid som oftest er mindre og derfor kunne delvist dækker møblet.

Ud over at størrelsen er forskellig fra en plaid og tæppe, vil en plaid oftest have frynser i enderne, mens tæpper normalvis har syede kanter.

Lune tæpper til den nordiske kulde

Uldne tæpper er perfekte til det danske vejr. Om det er indendørs i den kolde vintertid, eller udendørs på de kølige sommeraftener, er et varmt tæppe eller plaid den perfekte accessory til at holde dig varm. Vi kan ikke ændre på vejret, men med et lunt tæppe kan du forlænge sommeren så du kan nyde haven, teressen eller altanen optimalt.

Et tæppe er vel indbegrebet af den danske hygge. Er der noget bedre end at pakke sig selv ind i et dejligt varmt tæppe eller uldplaid på en råkold dag, i selskab med en god bog og en kop varm the? Vores plaider og tæpper er alle fremstillet af naturfibre som cashmere og uld. Den perfekte ledsager til en hyggelig aften ude og inde.

Forny boligen med en plaid

Synes du at stuen trænger til lidt fornyelse, men måske ikke vil ud og investere i nyt møblement kan en smuk plaid være den ideelle løsning til at forny din bolig. En plaid i en kontrastfarve til sofaen vil kunne skabe noget liv. Har du flere plaider i forskellige farver og mønstre kan du skifte mellem dem efter behov.

En plaid i god kvalitet er ikke billig. Til vores plaider har vi valgt den bedste kombination af materialer som sikrer den perfekte form og funktion. De er uimodståelige bløde og lækre, men samtidig slidstærke så de holder i mange år.