Mest solgte

Populært lige nu

  • 1 395,00 kr
    På lager

    Eksklusivt ternet pashmina sjal i ren cashmere. Vævet i fire farver som er smukt afstemt hindanden. Sjalet er en alsidig accessory til enhver lejlighed, og et must i enhver garderobe, som du kan have glæde af i lang tid. Pashminaen er florlet og vævet af meget fint garn som kun kan væves i hånden. Egnet som både sjal og tørklæde er det den perfekte...

    1 395,00 kr

Information

Nyheder

Nye indlæg

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.

Uld147 varer

Uld findes i mange varianter og kvaliter. Sædvanligvis kommer uld fra fåret, men kan også komme fra geder, yak, kamel med mere. Lambswool, eller lammeuld, er uld fra den første klipning af fåret når det er ca. 7 måneder gammelt. Lambswool er blødere og glattere og anvendes i finere tekstiler. Uld har nogle gode isolerende egenskaber som gør det ideelt til halstørklæder, huer og handsker. Huden kan ånde gennem ulden, og den kan også absorbere fugt, så man kommer sjældent til at svede og føle sig fugtig når man er iklædt uldprodukter.

pr. side
Showing 1 - 21 of 147 items

Lambswool

Uldfibrenes tykkelse er afgørende for hvor blød ulden føles at have på. Finhed er lig med blødhed. Lammeuldens fibre er væsentlig tyndere end uldfibrene fra ældre får, hvilket går denne uld særligt eftertragtet og ikke mindst blød. Med produkter i lambswool vil du være mindre tilbøjelig til at føle at ulden kradser og irriterer huden. Derfor er er denne fine uld særdeles velegnet til handsker og huer, men naturligvis også halstørklæde og finere tørklæder.