Poncho

Poncho i cashmere

En poncho giver dit look et chikt og feminint udtryk. De lækre materialer som smyger sig om kroppen giver dig et afslappet men elegant look.

Vi har ponchoer i forskellige kvaliter. De lækre bløde ponchoer i cashmere, og de tynde og lette ponchoer i silke og cashmere.

Strikket poncho

Vores ponchoer er strikket i naturlige fibre - primært cashmere og silke. Naturfibre giver kroppen mulighed for at ånde, i modsætning til syntetiske fibre som man ofte kommer til at svede i. Vores strikkede poncher er fremstillet af garn fra Consinee som er OEKO-TEX® certificeret.

Vi har et bredt udvalg af ponchoer. Både de lette i silke og cashmere blanding som er perfekte til de lune sommerdage, samt de lidt kraftigere i ren cashmere som er lækre at have på både ude og inde i de køligere perioder.


En poncho er et stykke overtøj som har en åbning til hovedet og halsen og ellers hænger løst ned langs overkroppen. Den er måske bedst kendt fra western film hvor både cowboys og indianere bar poncho. Nutidens ponchoer er ofte fine og lette og udført i eksklusive materialer som uld og silke, og er blevet twistet så den passer i nutidens modebillede. En poncho er en nyttig accessory som kan anvendes året rundt.

Det er svært ikke at blive betaget af en poncho, med sit løsthængende design og kan derfor tilføre garderoben noget nyt og anderledes. Vores poncho er i et asymmetrisk design som gør at man kan bære den på to måder som har hvert sit udtryk.