Populært lige nu

  • 1 395,00 kr
    På lager

    Eksklusivt ternet pashmina sjal i ren nepalesisk cashmere. Vævet i fire farver som er smukt afstemt hindanden. Sjalet er en alsidig accessory til enhver lejlighed, og et must i enhver garderobe, som du kan have glæde af i lang tid. Pashminaen er florlet og vævet af meget fint garn som kun kan væves i hånden. Egnet som både sjal og tørklæde er det den...

    1 395,00 kr
Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.
Pashmina sjaler i mange farver

Handelsbetingelser


Nedenstående handels-og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra PashminaWear. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og PashminaWear. 

Handels- og leveringsbetingelser er gældende i henhold til købeloven. Når du handler hos PashminaWear indgås alle handler og aftaler på dansk. Handel og aftaler med børn og unge under 18 år kan alene indgås af forældre eller anden myndig person, der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne.

Når du handler på pashminawear.dk, indgår du en handel med:

PashminaWear
Skt. Pauls Gade 19, 4. th
8000 Aarhus C
CVR: 29 02 50 02

Priser
Alle priser er i danske kroner inkl. 25% moms. Der tages forbehold for prisstigninger, udsolgte varer og trykfejl.

Levering
Leveringstiden varierer fra 1 til 2 hverdage efter betalingen er registreret.

Det er din pligt som kunde, at tjekke varerne ved modtagelse. Er det de varer du bestilte i samme mængde og stand. Er det ikke tilfældet, skal du henvende dig til PashminaWear med det samme.

Forsendelse
Alle forsendelser sendes omkostningsfrit med Post Danmark.

Din ordre afsendes når alle varer er pakket og klar til afsendelse.

Levering af varer anses for sket, når Post Danmark har leveret varen på den leveringsadresse som blev angivet ved købet, og du har modtaget/kvitteret for varen.
Alle forsendelser er forsikret af PashminaWear. Opdager du en skade på pakken skal dette meddeles Post Danmark ved modtagelsen og du skal straks henvende dig på kundeservice@pashminawear.dk.

Salg til lande uden for EU
Vi sender gerne til lande uden for EU. Forsendelsen vil i modtagerlandet blive toldbehandlet, og der må forventes at blive pålagt moms og administrationsgebyr i henhold til modtagerlandets regler for import af varer. Pålagt moms og told samt omkostninger forbundet med toldbehandling sker for kundens egen regning. Vi vedlægger de nødvendige dokumenter for toldbehandlingen, og ved salg til lande uden for EU trækker vi den danske moms fra ved betaling så man kun betaler moms i sit hjemland.

Betaling 
Alle priser på PashminaWear er inkl. moms. Der hæves ikke penge fra din konto, før varen er sendt. 

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:
Dankort, Visa Dankort, Visa, MasterCard og Maestro. Betalingen foregår på en krypteret og sikker forbindelse direkte til Nets, og som kun du og Nets kan læse. Der er således ingen andre, der kan se eller gemme oplysningerne om dig. Når der betales med kreditkort er du altid sikret mod misbrug. Du har altid mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfældet af, at dit betalingskort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Du vil modtage en e-mail når varen er sendt med faktura og forsendelses-oplysninger. 

Fortrydelsesret/ombytning
Du har 28 dages fortrydelsesret, når du handler på PashminaWear. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.
Du kan prøve varen efter modtagelsen. Er varen taget i brug udover afprøvning som i en fysisk butik vil varens værdi falde, og du vil derfor få et afslag i prisen, som PashminaWear fastsætter.

Varen skal sendes til:

Lundgaard Import
Skt. Pauls Gade 19, 4. th.
8000 Aarhus C

Skriv en email til kundeservice@pashminawear.dk, så sender vi dig en pakkelabel som du bare skal printe og klistre på pakken, uden yderligere omkostninger for dig. Husk endvidere at emballere returvaren så standard emballagen ikke tager skade.

Vi tilbyder kun én gratis ombytning pr. køb. Efterfølgende omkostninger til returnering afholdes af kunden.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen hos Post Danmark. 
Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Tilbagebetaling sker ved overførsel til din bankkonto.
Du skal vedlægge noget papir, hvor navn og ordrenummer tydeligt fremgår, så vi kan se hvem pakken kommer fra.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Disse vil blive nægtet modtagelse og dermed komme retur til dig som afsender.

Reklamationsret
Når du handler på PashminaWear, har du 24 måneders reklamationsret iht. købeloven. Er varen beskadiget, kan du sende en e-mail til os med en beskrivelse af skaden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med besked om hvordan vi løser opgaven. 
Dette kan betyde, at du enten får varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.
Husk derfor at gemme din faktura, hvis der skulle opstå et problem. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Det vil i praksis være den billigste forsendelsesform.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Personlige oplysninger
Hos PashminaWear er dine oplysninger fortrolige og vil blive behandlet i henhold til persondataloven.

For at du kan indgå en online aftale med PashminaWear, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
• Navn 
• Adresse  
• E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos PashminaWear og slettes kun, hvis kunden ønsker dette. Det er dog et krav ifølge bogføringsloven, at oplysningerne gemmes i mindst 5 år. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

PashminaWear er dataansvarlige og er de eneste, der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 
Oplysninger afgivet til PashminaWear videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret kunde hos PashminaWear har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til PashminaWear via e-mail kundeservice@pashminawear.dk.

PashminaWear forbeholder sig retten til en sjælden gang, at sende mails ud til tidligere kunder, men du kan altid framelde dig igen. 

Force majeure
Som følge af force majeure ophører PashminaWears forpligtelser. Er perioden under force majeure længere end 2 måneder, har såvel du som PashminaWeark ret til at ophæve aftalen, uden at der i sådanne tilfælde findes nogen gæld at betale til skadevolder. Med force majeure menes blandt andet strejker, sygdom hos personalet, transport-forstyrrelser, import-/eksportforbud, uanset om dette forekommer hos virksomheden eller virksomhedens leverandører.

Forbehold for ændringer
PashminaWear forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de vilkår og betingelser, der gælder for denne hjemmeside. Det er vigtigt at du holder dig orienteret om, der sker ændringer.
Produktbilleder kan variere i forhold til selve produktet.

Miljøvenligpakning Godkendt af Webshop Mærket