Mest solgte

Populært lige nu

  • 1 395,00 kr
    På lager

    Meget lækkert skotskternet sjal i rød og beige. Sjalet er let og utroligt blødt vævet i ren cashmere, med snoede frynser på alle fire sider. Et stort cashmere sjal som nemt kan anvendes som tørklæde, og giver mange muligheder for at style det. Designet er klassisk og farverne er tidløse. En accessory du kan have glæde af år efter år.

    1 395,00 kr

Information

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.

Vis varer efter brand Glen Prince

Glen Princes kollektioner er baseret på britisk tradition og værdier. Deres produkter er anerkendt over hele verden, som repræsenterer det bedste af britisk design og fremstilling.

Glen Prince of Great Britain er en britisk familievirksomhed grundlagt af Paul Lovell og hans søn Mark Lovell i 1990. Virksomhedens hovedkontor ligger i Yeovil i Sydvest-England, hvor et team koordinerer design, salg og leverancer til alle Glen Princes markeder på tværs af kloden. Glen Princes kollektioner er baseret på britisk tradition og værdier. Deres produkter er anerkendt over hele verden, som repræsenterer det bedste af britisk design og fremstilling.


Glen Prices cashmere- og lammeuld tørklæder og sjaler er flagskib produkter i Glen Prince kollektionen. Glen Prince bruger den højeste kvalitet af cashmere og hundreder års tradition og dygtighed er indarbejdet igennem hele produktionen.


Sommeren 2010 lancerede Glen Prince sin første letvægts forår/sommer kollektion, som tilbyder kunderne letvægts tørklæder og sjaler. Deres forår/sommer kollektioner er nu anerkendt for deres vifte af design og smukke kombinationer af materialer.


'Glen' er den skotsk-keltiske ord for dal og 'Prince' vækker landets kongelige arv. Sammensætningen af de to ord 'Glen Prince' repræsenterer med rette de britiske traditioner.

Mere
pr. side
Viser 1 - 21 af 203 resultater