Huer og handsker

Huer og handskerStrikkede huer og handsker til kvinder og mænd i det blødeste cashmere uld du kan tænke dig. En strikket hue og et par handsker i ren cashmere er en uundværlig accessory på en kold vinterdag. Strikkede huer til både mænd og kvinder er et must til vinteren.

PashminaWear har et stort udvalg af huer, beanies og handsker som kan holde dig varm på de kølige årstider. Huerne og handskerne er alle strikket i ren uld eller cashmere. Så bliver det ikke bedre.

En beret eller alpehue er også en klassisk accessory som altid er stilful og elegant.


Strikkede huer

Strikkede huer og beanies er blevet populære accessories, og et must have i de kolde sæsoner. Med en stilet hue i cashmere i en lækker farve, har du en accessory du kan bruge år efter år. Men en flot ensfarvet uldhue kan du på en enkel måde sætte kulør på dit outfit.

Strikkede handsker

Handsker strikket i naturmaterialer som uld og cashmere er ikke bare et godt værn mod sne og kulde, men et par vanter i en flot farve kan også pifte dit outfit op. Med sine beskyttende og isolerende egenskaber er uld det perfekte materiale til handsker og huer, og du kan trygt gå vinteren i møde. Et par moderigtige strikkede handsker er et must til dit vinteroutfit.

Cashmere huer

Vores cashmere huer er en fin accessory til både mænd og kvinder med hang til luksuriøse materialer i klassiske og tidløse designs. Vores cashmere er produceret i Indre Mongoliet hvor den fineste cashmere kommer fra. Her indsamles ulden fra cashmere gederne i fældningsperioden om foråret. En cashmere ged producerer blot op til 160 g cashmere om året, hvilket gør det til et forholdsvist dyrt materiale, men til gengæld for man et slutprodukt som er lettere og blødere end almindelig uld.