Populært lige nu

Tilbud

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.
Pashmina sjaler i mange farver

Om PashminaWear

Sjaler og tørklæder til kvinder

PashminaWear - eksklusive sjaler og tørklæderPashminaWear er grundlagt med henblik på at sælge håndlavede cashmere- og uldprodukter i høj kvalitet online - primært tørklæder og sjaler til kvinder. Vi handler direkte med producenterne, som vi løbende er i tæt kontakt med. 

Vi sælger udelukkende produkter i naturmaterialer, fortrinsvis cashmere, uldsilke og yak

Vores leverandører er ligeså passionerede for uld og cashmere som vi selv er. Dette sikrer os at hele processen, fra udvælgelse af råmateriale til spinding, vævning og farvning, sker med fokus på at levere et slutprodukt i absolut særklasse. Dette sikrer os at vi kan stå 100% inde for det vi sælger.

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og besøger dem årligt for at planlægge nye kollektioner.

Da kvaliteten af ægte cashmere ikke kan opleves på nettet men skal føles med hænderne, tilbyder vi fri fragt på alle varer uanset købsprisen. Skulle varen ikke leve op til forventningerne kan den frit leveres tilbage. Dette er vores tilfredshedsgaranti.

Vores cashmeresjaler fra Nepal er håndvævede og vi fører flere forskellige typer - alle med hver sine egenskaber og særpræg. Nogle er tykke og vamsede, mens andre er fine og lette, ja nærmest gennemsigtige. Læs mere om de forskellige typer i vores pashmina guide. Har du brug for yderligere vejledning er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Vi har også et stort udvalg af tørklæder til kvinder. Tørklæderne er primært produceret i Skotland af lammeuld.

Alle vores produkter er fremstillet uden brug af børneabejde, og vores cashmere fra Consinee Group er OEKO-TEX certificeret.