Populært lige nu

  • 1 395,00 kr
    På lager

    Eksklusivt ternet pashmina sjal i ren cashmere. Vævet i fire farver som er smukt afstemt hindanden. Sjalet er en alsidig accessory til enhver lejlighed, og et must i enhver garderobe, som du kan have glæde af i lang tid. Pashminaen er florlet og vævet af meget fint garn som kun kan væves i hånden. Egnet som både sjal og tørklæde er det den perfekte...

    1 395,00 kr
Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.
Pashmina sjaler i mange farver

Om PashminaWear

Sjaler og tørklæder til kvinder

PashminaWear er grundlagt med henblik på at sælge håndlavede cashmere- og uldprodukter i høj kvalitet - primært tørklæder og sjaler til kvinder. I dag har vi egen produktion i Nepal.

Vi fremstiller og sælger udelukkende produkter i naturmaterialer, fortrinsvis cashmere, uldsilke og yak

Vi har egen produktion af håndvævede tekstiler i Nepal, og strikvarer i Mongoliet. Det sikrer os at hele processen, fra udvælgelse af råmateriale til spinding, vævning og farvning, sker med fokus på at levere et slutprodukt i absolut særklasse. Produktionen sker med hensyn til mennesker, dyr og miljø. Dette sikrer os at vi kan stå 100% inde for det vi sælger.

Det er ikke bare noget vi siger, men vi gør meget ud af at beskrive processerne i produktionen på vores blog. Her kan du i ord og billeder se hvordan vi fremstiller vores produkter.

Da kvaliteten af ægte cashmere ikke kan opleves på nettet men skal føles med hænderne, tilbyder vi fri fragt på alle varer uanset købsprisen. Skulle varen ikke leve op til forventningerne kan den frit leveres tilbage. Dette er vores tilfredshedsgaranti.

Melody Lundgaard - PashminaWear

Vores cashmeresjaler fra Nepal er håndvævede og vi fører flere forskellige typer - alle med hver sine egenskaber og særpræg. Nogle er tykke og vamsede, mens andre er fine og lette, ja nærmest gennemsigtige. Læs mere om de forskellige typer i vores pashmina guide. Har du brug for yderligere vejledning er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Vi har også et stort udvalg af tørklæder til kvinder. Tørklæderne er primært produceret i Skotland af lammeuld.

Alle vores produkter er fremstillet uden brug af børneabejde, og vores cashmere fra Consinee Group er OEKO-TEX certificeret.