Mest solgte

Populært lige nu

  • 1 395,00 kr
    På lager

    Eksklusivt ternet pashmina sjal i ren cashmere. Vævet i fire farver som er smukt afstemt hindanden. Sjalet er en alsidig accessory til enhver lejlighed, og et must i enhver garderobe, som du kan have glæde af i lang tid. Pashminaen er florlet og vævet af meget fint garn som kun kan væves i hånden. Egnet som både sjal og tørklæde er det den perfekte...

    1 395,00 kr

Information

Nyheder

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.

Vis varer efter brand lala Berlin

Siden 2004 har lala Berlin formet Berlin Fashion-scenen ikke kun lokalt, men langt ud over Berlins bymure.


Designer Leyla Piedayesh har skabt et brand, der står for en følelse af kompromisløs æstetik med en stærk identitet og høj kvalitetsstandard.


Leyla Piedayeshs livshistorie er sammenflettet med hvert stykke af lala Berlin-samlingen - hendes iranske arv, tysk hjemmebase og verdensborgerskab inspirerer de omhyggeligt udformede objekter i lala Berlins univers.


Med en stærk kundebase på det skandinaviske marked og Leylas kærlighed til det nordlige har lala Berlin vist adskillige gange under Copenhagen Fashion Week.


Lala Berlin Tørklæder


Lala Berlins tørklæder med det let genkendelige partisanerprint har gået sin sejrsgang i modebilledet siden de blev introduceret. Selvom det primært er det ikonsike print vi kender lala Berlin for, har hun gennem tiden introduceret mange andre smukke prints.


Tørklæderne er fremstillet i ren cashmere uld, hvilket gør dem lækre bløde og helt uimodståelige.

Ingen varer for dette brand