Pashmina sjaler i mange farver

Skønne hammamhåndklæder - perfekte til stranden

Skønne hammamhåndklæder - perfekte til stranden

Hammamhåndklædet er lettere og mere vandabsorberende end traditionelle badehåndklæder. Det gør dem ideelle at medbringe til stranden hvor de både egner sig som både strandlagen og håndklæde. Med dets oprindelse i Mellemøsten, hvor håndklædet blev medbragt til hammambadene, blev det senere udbredt i det antikke Rom. Her var de offentlige bade en stor del af det sociale liv. I dag, hvor stort set alle har bad i eget hjem, ser man stadig håndklæderne i det offentlige rum, men her medbringes de til stranden, svømmehallen eller spaen. Tekstilet er stort set det samme: vævet bomuld.

Med et hammamhåndklæde for du ikke bare et håndklæde, men det kan også bruges som strandtæppe, picnictæppe, ja du kan endda bruge det som et sjal. De smukke hammamhåndklæder kan også være den perfekte tilføjelse til ethvert badeværelse, hvor de kan sætte lidt kulør på væggene. De er absorberende, bløde og fås i en række forskellige farver og mønstre som pynter. Hammam-håndklæder er også lette og hurtigtørrende, hvilket gør dem ideelle til rejser. Det bedste af det hele er, at de er rimeligt prissat og nemme at passe på.

Se vores udvalg af hammamhåndklæder.

Hammamhåndklæder er også en god gaveidé. Perfekt som værtindegave eller indflyttergave. Og hvad er mere oplagt end at give et håndklæde af bomuld som gave til toårsbryllupsdagen som jo netop kaldes bommuldsbryllup?