Populært lige nu

  • 1 395,00 kr
    På lager

    Eksklusivt ternet pashmina sjal i ren nepalesisk cashmere. Vævet i fire farver som er smukt afstemt hindanden. Sjalet er en alsidig accessory til enhver lejlighed, og et must i enhver garderobe, som du kan have glæde af i lang tid. Pashminaen er florlet og vævet af meget fint garn som kun kan væves i hånden. Egnet som både sjal og tørklæde er det den...

    1 395,00 kr

Nye indlæg

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.
Pashmina sjaler i mange farver

Sådan fjerner du fnuller fra uld og cashmere

Sådan fjerner du fnuller fra uld og cashmere

Vi kender det alle sammen. Når man bruger sit uldtøj, vil der uundgåeligt komme fnuller der hvor tøjet gnider mod hinanden. Typisk på indersiden af ærmet som gnubber mod din cashmere cardigan når du bevæger dig, men det kan også være overtøjet som måske har en ru inderside, der får din trøje til at se lodden ud.

Fnulleret viser sig som små lodne bolde der sidder på tøjet. Det ser ikke så pænt ud, men det kan let løses med en kam beregnet til at fjerne fnuller. Kammen er velegnet til alle typer uld, og kan også bruges til cashmere.

Man stryger kammen let over fnulleret så den lige akkurat får fat. Det kan være at man skal gøre det nogle gange, afhængig af hvor meget fnuller der er, og så er din trøje så god som ny.

Kammen kan både bruges til strik og vævede tekstiler, og er lavet af træ og metal, og er let nedbrydelig.

Se hvordan den bruges i videoen herunder.

Kammen fås i to varianter

Uldkam i bøgetræ

Uldkam i cedertræ