Pashmina sjaler i mange farver

CASHMERE CULTURE leverer eksklusive pashmina tørklæder

CASHMERE CULTURE leverer eksklusive pashmina tørklæder

PashminaWear er stolte af at kunne præsentere CASHMERE CULTURE som vores leverandør af håndvævede pashmina tørklæder og sjaler. PashminaWear er eneforhandler af CASHMERE CULTUREs kollektion af tidløse pashminasjaler i Danmark. Da vi handler direkte med producenten og køber ind i store mængder kan vi tilbyde CASHMERE CULTUREs høje kvalitet og elegante designs til en attraktiv pris.

Se alle pashminasjaler fra CASHMERE CULTURE

FILOSOFI

CASHMERE CULTURE er en unik italiensk-nepalesisk producent af cashmere i sublim kvalitet. Baseret i Kathmandu samarbejder virksomheden med førende internationale brands i modebranchen, og hvert år skaber de sin egen eksklusive kollektion. Det dybe kendskab til råvarer, den enestående erfaring med håndværket og et brændende ønske om at holde trit med skiftende behov i markedet for luksusmode, er de særegne og væsentlige elementer af CASHMERE CULTUREs filosofi.

Kernen i projektet er et stærkt og ægte ønske om at kombinere tradition og innovation, gamle teknikker og moderne fremstillingsprocesser - alt sammen med henblik på at sikre og udvikle den viden som har gået i arv gennem generationer.

Ud fra dette ønske, har virksomheden valgt sit navn med naturlighed, ligesom den elegante og forførende klap af en sommerfugls vinger.

Cashmere: en af ​​de mest værdifulde og ædle fibre.

Culture: en kompleks idé, der omfatter viden, tro, kunst, moral, lov, skikke, og alle andre evner og vaner, erhvervet af mennesket som medlem af samfundet. Derfor, en meget kostbar historisk arv som overføres fra generation til generation.

KVALITET

For CASHMERE CULTURE er kvalitet en ubestridelig nødvendighed, både som følge af den store lidenskab i hjertet af det ambitiøse projekt, og for målet at skille sig ud i et meget kompleks marked.

CASHMERE CULTUREs produkter er upåklageligt fremstillet og luksuriøse. De vil aldrig gå af mode. Vores produkter er det lækre resultat af konstant forskning og forsøg, samt en respekt for tid, der tillader stoffet at hvile tilstrækkeligt mellem de forskellige faser. Råvarer af mongolsk og tibetansk oprindelse er det første valg i kvalitet og fremstillet af førende virksomheder i både Kina og i Italien.

KREATIVITET

Kreativitet er fundamentet for hver kvalitative udvikling for at øge smag og skabe stof der er af høj klasse, fascinerende og fuld af personlighed. Magien i CASHMERE CULTUREs produkter udspringer fra en perfekt alkymi blandt de kreative og produktive elementer i virksomheden. Alt starter fra en idé, en fornemmelse, der forvandler sig til en konkret, moderne og fremragende produkt gennem en nøjagtig produktionsproces

VORES VÆRDIER

Med sans for detaljer og styrkelse af ethvert aspekt af produktet kan CASHMERE CULTURE tilfredsstille selv de højeste krav. Vores kundeservice er karakteriseret ved kompetence, finjustering og vilje. Det afspejler vores virksomhedens mål at respektere både markedet og forbrugerne. CASHMERE CULTURE forfølger kontinuerligt innovation for at kreativitet og kompetence kan levere konkrete løsninger til kunderne.

ØKOLOGI

CASHMERE CULTURE er overbevist i tanken om produktion uden forurening. Vores selskabe mener, at respekt for miljøet bør være fundamentet af enhver daglig handling, selv den mindste og tilsyneladende ubetydelige en. De farvestoffer, der giver vidunderlige farver til CASHMERE CULTUREs produkter er miljøvenlige og kommer fra pålidelige schweiziske og amerikanske leverandører.