Pashmina sjaler i mange farver

Gave til hende. Vi har gaven til din kæreste, kone eller mor

Gave til hende. Vi har gaven til din kæreste, kone eller mor

Gave til hende

Kender du det? Din kæreste, kone eller mor har snart fødselsdag, og du aner ikke hvad du skal give hende i gave. Hun har ikke skrevet nogen ønskeseddel, og du er alt for sent ude, og helt blank for idéer.

Fortvivl ikke, du er kommet til det rette sted. Vi har nogle af verdens fineste cashmere accessories som vil falde i de fleste kvinders smag. Om det er til julegave, bryllupsgave eller 50 års fødselsdag så vil et cashmere tørklæde altid bringe lykke. Vi har de skønneste pashmina sjaler i mange forskellige farver, silketørklæder som kan anvendes året rundt, samt lækre uld tørklæder og strikkede huer og handsker. Om du søger en gave til kæresten, konen eller din mor så har vi gaven til hende.

Et tørklæde er den perfekte gaveidé da du ikke skal spekulere på om størrelsen passer. Du skal blot finde en farve eller mønster du ved vil falde i hendes smag.

Pashmina sjaler

Lys rosa pashmina sjalVi har et stort udvalg af pashmina sjaler i mange farver og vævemønstre. Et pashmina sjal vævet i ægte cashmere er en tidløs accessory som kan anvendes både til et casual outfit såvel som den formelle aftenkjole. Et lækkert pashmina sjal er en klassisk accessory som aldrig forsvinder fra modebilledet.

Alle vores smukke pashmina sjaler er håndvævede i Nepal af ren cashmere af en eksklusiv kvalitet. Vi har sjaler i som er så tynde at de med lethed kan trækkes igennem en fingerring, og de lidt tykkere som er ideele som varmende tørklæder. Den perfekte gave til hende.

Se alle vores smukke pashmina sjaler

Halstørklæder i uld

halstørklæde i uld med dyreprintHalstørklædet er en uundværlig accessory til efterår og vinter. Vi har dejlige varme halstørklæder i mange størrelser, mønstre og farvekombinationer.

De klassiske skotskternede halstørklæder fra Glen Prince er klassiske accessories som kan anvendes år efter år. Vi har også et stort udvalg af flotte tørklæder med print som kan pifte ethvert outfit op. 

Om det er til en casual eller klassisk stil så har vi tørklædet som passer.

Se alle vores lækre uld halstørklæder

Cashmere tørklæder

Blåt cashmere tørklædeMan siger at diamanter er en piges bedste ven, men lige efter kommer cashmere. Vores kærlighed til dette materiale var grunden til at vi startede PashminaWear. Vi ville rigtig gerne dele vores begejstring for dette materiale med andre, så vi satte os for at finde den bedste leverandør af cashmere produkter, og det mener vi er lykkedes. Vi kan i dag præsentere et bredt udvalg af udsøgte cashmere produkter til hende.

Det dunbløde og florlette tekstil er som skabt til kvinders elegante ydre. Et cashmere tørklæde er gaven til den kvalitetsbevidste kvinde.

Se alle vores eksklusive cashmere tørklæder

Strikkede huer og handsker

Strikkede handsker i cashmereEt par strikkede handsker eller en dejlig varm hue er et must til den kolde tid. En accessory som vi alle har behov for. Vi har strikkede handsker i både lambswool og cashmere, smarte beanies eller klassiske huer i ren cashmere.

Huer og handsker behøver jo ikke bare være praktiske, de må også se godt ud og være rare at have på. Bløde pakker behøver ikke være kedelige. Hvis gaven til hende er et par strikkede cashmere handsker eller en uimodståelig blød hue skal det nok blive en success.

Se alle vores strikkede huer og handsker

Silketørklæder

Smukt orange silketørklædeVores silketørklæder med de smukke mønstre er den oplagte gave til hende som du holder af. Silke er et fantastisk materiale som er rart at have på uanset om det er sommer eller vinter. Silke har altid været forbundet med eksklusivitet og luksus, og vores silketørklæder fra Glen Prince er da også fantastisk lækre.

Et smukt silkesjal eller tørklæde kan fuldende ethvert outfit. Om det er som tilbehør til dit dagligdagstøj eller festkjolen er silketørklædet et sikkert valg. Som gave til den stilsikre kvinde vil det også være et hit.

Se alle vores smukke silketørklæder

Smykker

Et smykke er altid en god gaveidé. Vi har et stort udvalg af smukke håndlavede smykker fra maq jewelry.

Vores service til dig

Fakturabetaling

Er du utryg ved at betale på Internettet, så tilbyder vi at du kan betale pr. faktura. Du skal blot henvende dig til kundeservice, så sender vi den ønskede vare vedlagt en faktura. Så kan du betale med bankoverførelse efter du har modtaget varen.

Levering

Vi har alle annoncerede varer på lager, så vi kan levere fra dag til dag. Alle varer sendes til døren med Post Danmark uden yderligere omkostninger. Bestiller du inden kl. 17 sendes varen samme dag.

Bytteservice

Elsk det, eller returner det! Vi vil kun have tilfredse kunder, så skulle din mor, kone eller kæreste ikke være tilfreds med gaven har vi en fordelagtig bytteservice.

Der er 28 dages returret på alle køb, men det bedste er at du kvit og frit kan returnere gaven. Du skriver blot til kundeservice, så sender vi en returlabel du blot skal printe og sætte på pakken, uden at det koster ekstra.

Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for vejledning er du altid velkommen til kontakte os på mail: kundeservice@pashminawear.dk eller mobil: 24 48 13 76.