Pashmina sjaler i mange farver

Lækre cashmere cardigans

Lækre cashmere cardigans

Vi har udvidet vores sortiment med en serie af lækre cardigans. Vores cardigans er strikket i ren cashmere med knapper af sort yak horn. Enkelt og elegant. En cardigan er et must have i enhver garderobe. Den udstråler femininitet men er samtidig let at sammensætte til anden beklædning. Basisgarderoben er ikke komplet uden en cardigan.

Hvorfor cashmere?

Følelsen af ægte cashmere som smyger sig om huden er noget helt for sig, og kan ikke sammenlignes med andre typer uld. Det er blødere end andet uld på grund af de ultra tynde fibre. Cashmereuld er relativt dyrt da det kun fremstilles i begrænsede mængder. Der produceres blot omkring 10.000 tons om året sammenlignet med 2 millioner tons fåreuld. På grund af den begrænsede mængde, findes der desværre også mange efterligninger på markedet. Her kan du læse lidt om hvordan man skelner mellem ægte og imiteret cashmere.

Selv for det trænede øje kan det være svært at skelne ægte cashmere fra den uægte. Derfor er køb af cashmereprodukter langt hen ad vejen en tillidssag. Hos PashminaWear har vi mange års erfaring med tekstilfremstilling af denne luksus uldfiber. Vi har egen produktion af vævede tekstiler i Kathmandu i Nepal, og har et tæt samarbejde med en fabrik i Indre Mongoliet som fremstiller vores strikvarer. Vi køber selv garnet hos producenter vi kender fra mange års samarbejde, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Kvalitet er vores hjerteblod.