Pashmina sjaler i mange farver

Hue med kvast - en tidløs accessory

Hue med kvast - en tidløs accessory

hue med kvastNår efteråret melder sin ankomst med regn og blæst, er der ikke noget bedre end at have en varm hue på hovedet. Huer findes i alverdens designs og materialer, men hos vores brand CASHMERE CULTURE har vi naturligvis en forkærlighed for cashmere. Den blødeste uld i verden. Når først man har haft en cashmere hue trukket ned over ørerne, er det svært at gå tilbage til andre materialer. Den luksuriøse uld er blødere end almindelig uld, da den tages fra Himalayagedernes fine underuld som beskytter dem mod de ekstreme kuldegrader. Fibrene måler i gennemsnit 15 mikrometer, sammenlignet med almindelig uld som måler ca. 23 mikrometer.

Kvasten i faux fur, eller imiteret pels, er for nogle et must, og vi er tilbøjelige til at give dem ret. Den bløde pelsbold på toppen af huen, har efterhånden gået sin sejrsgang, og man ser den i modebilledet sæson efter sæson. Den giver huen et charmerende udtryk som er svært at stå for, og hører i hvert fald til blandt vores favorit accessories.
Vi har nu 5 forskellige varianter af vores strikkede huer med kvast. Pelsbolden er nøje valgt i en farve som matcher huen.