Pashmina sjaler i mange farver

Tørklædet - et alternativ til slips

Tørklædet - et alternativ til slips

Tørklæder til mændSlipset deler vandene. Nogle elsker det mens andre hader det.

Vi ser flere og flere mænd som helt dropper slipset, da det kan gøre påklædningen mere formel end situation kræver. Men det er jo i grunden synd, da slipset er en fin måde at sætte kulør på sin påklædning. Så hvad er alternativet?

En butterfly har det samme problem som slipset. Det bliver meget formelt og tilknappet. Det passer godt til mange situationer, men i hverdagen kan det let blive for meget.

Ascot, eller cravat, er jo egentlig en mellemting mellem et tørklæde og et slips. Det bæres typisk under en åbenstående skjorte. De er typisk lavet i silke med paisley print eller lignende. Man ser ikke mange mænd bære en ascot i dag.

Tørklædet kan ligesom slipset varieres i det uendelige, og de findes i masser af forskellige størrelser, tykkelser og kvaliteter.

Tørklæder til mænd er ikke så udbredt her i Norden. De fleste forbinder tørklædet med det tykke halstørklæde man bruger til efterår og vinter, men tørklæder er meget andet end det. Vores ultra lette cashmere tørklæder er perfekte at slynge om halsen, og går fint sammen med skjorte og jakkesæt.

Det gode ved tørklædet er at det i modsætning til slips, butterfly og ascot, kan tages af hvis det f.eks. bliver for varmt.

Se alle vores tørklæder.