Populært lige nu

  • 1 095,00 kr
    På lager

    Meget lækkert skotskternet sjal i rød og beige. Sjalet er let og utroligt blødt vævet i ren cashmere, med snoede frynser på alle fire sider. Et stort cashmere sjal som nemt kan anvendes som tørklæde, og giver mange muligheder for at style det. Designet er klassisk og farverne er tidløse. En accessory du kan have glæde af år efter år.

    1 095,00 kr

Tilbud

Nye indlæg

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.
Pashmina sjaler i mange farver

Håndvævede plaider og tæpper i cashmere

Håndvævede plaider og tæpper i cashmere

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye kollektion af håndvævede plaider og tæpper i vores sektion med boliginteriør. Vævet i en lækker blanding af cashmere og uld. Direkte fra Nepal til din dagligstue. Vores vævede plaider er designet med henblik på den skandinaviske tradition for kølige farver og minimalistisk design, dog med en tydelig reference til den asiatiske oprindelse. Perfekt som tæppe til sofaen eller sengen.

Plaiderne måler 190 x 140 cm og vævet i twill vævning i to harmoniske farver som giver dem en smuk tekstur. Perfekte til stuen, soveværrelsen, udestuen eller terrassen. Bring et stykke asiatisk vævekultur til dit hjem. Uldne plaider og tæpper udmærker sig ved både at kunne anvendes som pyntegenstande. De er nemlig også funktionelle accessories som man kan pakke sig ind i og varme sig på.

En plaid eller tæppe i cashmere er den oplagte gaveidé.