Pashmina sjaler i mange farver

Butik i Risskov med cashmere og pashmina

Butik i Risskov med cashmere og pashmina

I marts måned flytter vi til nye lokaler på Rolighedsvej 45B i Risskov i Aarhus. Her kan du opleve vores sortiment af cashmere/pashmina produkter, luksuriøse strikvarer samt boliginteriør.

Specialister i cashmere med eget væveri

I foråret 2015 drog vi til Kathmandu for at mødes med vores kommende samarbejdspartner. Det var blot en måned inden det altødelæggende jordskælv som lagde store dele af Kathmandu i ruiner og hvor mange tusinde mennesker mistede livet. Det blev en rejse som gjorde et stort indtryk på os, og da vi kom hjem til Danmark besluttede vi at vi ville importere de smukke cashmeresjaler som bliver vævet i Kathmandu-dalen ved foden af Himalaya.

Efterfølgende har vi specialiseret os i fremstilling af tekstiler af luksusfibre som cashmere og silke. Fra vores eget væveri i Kathmandu-dalen i Nepal, producerer vi luksuriøse tørklæder og sjaler i eget design. Sjalerne bliver fremstillet efter de traditionelle metoder - stort set uden brug af elektricitet. På gamle indiske væve bliver sjalerne sirligt skabt af dedikerede kunthåndværkere. De ultra-tynde tråde væves sammen til et florlet stof som bliver til de skønneste sjaler.

Når du handler hos os får du ikke bare en unik accessory i luksuskvalitet, men du er også med til at vi kan sikre varige arbejdspladser i det fattige land som står os meget nært.

Vi glæder os til at se dig.

Vævning af cashmeresjal