Mest solgte

Populært lige nu

  • 1 395,00 kr
    På lager

    Eksklusivt ternet pashmina sjal i ren cashmere. Vævet i fire farver som er smukt afstemt hindanden. Sjalet er en alsidig accessory til enhver lejlighed, og et must i enhver garderobe, som du kan have glæde af i lang tid. Pashminaen er florlet og vævet af meget fint garn som kun kan væves i hånden. Egnet som både sjal og tørklæde er det den perfekte...

    1 395,00 kr

Information

Nyheder

Nye indlæg

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.

Grå tørklæder og sjaler165 varer

Stort udvalg af grå tørklæder og sjaler. Et gråt tørklæde er et perfekt supplement til basisgarderoben. Det kan anvendes til stort set alle outfits året rundt. De ensfarvede cashmere tørklæder er altid en del af modebilledet. Ønsker du lidt mere liv, kan du tjekke vores grå tørklæder med print ud.

Om du er til lysegrå, mørkegrå eller en nuance derimellem har vi et der passer dig.

pr. side
Showing 148 - 165 of 165 items

Gråt tørklæde - en tidløs klassiker

Med et smukt gråt tørklæde har du en accessory som du kan have glæde af år efter år. Grå accessories har etableret sig som en fast bestanddel i modebilledet, og er derfor en sikker investering til basisgarderoben. Vi har grå ensfarvede tørklæder i mange nuancer, så er du til mørkegrå eller lysegrå eller en nuance derimellem, så har vi en farve som passer til dig. Men vi har også flotte grå tørklæde med striber, tern og print. Om du er til grå skotskternede tørklæder eller grå ensfarvede cashmere sjaler, så kan du med sikkerhed finde et som falder i din smag.

Grå vævede tørklæder

De håndvævede cashmere tørklæder fra Nepal er vores specialitet. Vi har Danmarks største udvalg af håndvævede tørklæder. Tørklæderne bliver vævet af dygtige vævere som anvender teknikker der gået i arv gennem generationer. Et håndvævet cashmere tørklæde er den ultimative luksus. Forkæl dig selv eller en du holder af.