Mest solgte

Populært lige nu

  • 1 395,00 kr
    På lager

    Eksklusivt ternet pashmina sjal i ren cashmere. Vævet i fire farver som er smukt afstemt hindanden. Sjalet er en alsidig accessory til enhver lejlighed, og et must i enhver garderobe, som du kan have glæde af i lang tid. Pashminaen er florlet og vævet af meget fint garn som kun kan væves i hånden. Egnet som både sjal og tørklæde er det den perfekte...

    1 395,00 kr

Information

Nye indlæg

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.

Røde tørklæder og sjaler101 varer

Røde tørklæder og sjaler

Røde tørklæder og sjaler er klassiske accessories til din garderobe som aldrig går af mode. Vi har mange forskellige mønstre og nuancer af rød. Et rødt sjal eller tørklæde kan sammensættes til mange outfits, og er den perfekte finish uanset om det er til hverdag eller fest. Om du er til de kolde eller varme nuancer af rød, har vi en farve der passer til din smag. Er din yndlingsfarve hindbærrød, postkasserød, koralrød, vinrød, bordeaux eller rødbrun så kan du finde den her.

Vi har røde tørklæder i forskellige materialer som cashmere, uld og silke.

pr. side
Showing 22 - 42 of 101 items

Rødt tørklæde eller sjal

Røde tørklæder og sjaler er velegnede til at give dit dress noget pang. Farven rød symboliserer kærlighed, passion, varme, lidenskab og styke, og er iddelt til at fremhæve din feminine side. Vi har et stort udvalg af røde tørklæder og sjaler i mange forskellige nuancer af rød. Fra sart rosa til rød over i den mørke vinrøde. De smukke røde farver kommer i mange forskellige materialer som cashmere, silke og uld. Vi har også rødternede halstørklæder, hvor de røde farver mikses med andre farver.